Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری بیست‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با حضور محمدرضا زمردیان (رئیس این جشنواره و معاون فرهنگی کانون و پرورش فکری کودکان و نوجوانان) و سروش صحت (دبیر هنری جشنواره) در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون برگزار شد.

سروش صحت در این نشست گفت: خوشحالم که یکبار دیگر در کانون هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۰۰ برنامه از پخش برنامه کتاب‌باز می‌گذرد و اسم کانون اسمی است که همواره در این برنامه‌ها تکرار شده است. همین موضوع نشان از نقش و تاثیرگذاری کانون در کتاب‌خوانی نسل من بوده است.

وی ادامه داد: متاسفانه چند سالی به یک دلایلی نقش کانون در این موضوع کم شد و خوشبختانه در این چند سال اخیر کانون مجدد به نقش خود بازگشته است. سال گذشته از حضور ۱۱ هزار شرکت‌کننده در قصه‌گویی خوشحال بودیم و به حفظ این عدد فکر می‌کردیم ولی امسال این میزان به ۱۷ هزار رسیده که رشد قابل توجهی است.

محمدرضا زمردیان نیز در این نشست اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که قطار ۲۲ امین جشنواره قصه‌گویی ایران در حال رسیدن به انتهای خود است. از ۲۶ آذر تا ۳۰ آذر شاهد اجرای شرکت‌کنندگان که به بخش نهایی راه یافتند هستیم. جشنواره دارای بخش‌های مختلف بوده که از رده سنی کودکان تا مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: بخش بین‌الملل ازجمله قسمت‌‌های مهم جشنواره بوده که امسال نیز متقاضیان به حضور در آن به اجرا می‌پردارند. همچنین بخش ۹۰ ثانیه‌ای که سال گذشته به جشنواره اضافه شد نیز امسال نیز ادامه پیدا می‌کند. در این بخش افرادی که نمی‌توانند در جشنواره حاضر باشند، از طریق آیتم ویدیویی داستان خود را برای ما تعریف کرده و فیلم آن را برایمان ارسال می‌کنند.

زمردیان در ادامه بیان کرد: در انتخاب داوران سعی کردیم‌ اتفاقات بهتری را رقم بزنیم و در همه تیم‌های داوران ما نویسندگان حضور دارند. همچنین امسال از قصه‌گویان نوجوان برتر ما نیز به عنوان داور در بخش‌هایی حضور داشتند. چراکه مخاطبان اصلی قصه به شمار می‌آیند.

زمردیان ادامه داد: همچنین امسال بخش قصه‌گویی مهمان را خواهیم داشت که در آن افرادی همچون گیتی خامنه، مصطفی رحماندوست، بهرام شاه محمدلو، سارا روستاپور، مجید قناد و رضا کیانیان به اجرای قصه‌گویی می‌پردازند. همچنین در اختتامیه شگفتانه‌ای خواهیم داشت که همچون سال گذشته که از آقای شاه‌محمدلو تقدیر به عمل آمد، از عزیز دیگر تقدیر به عمل آوریم.

وی درباره بخش بین‌الملل جشنواره نیز توضیح داد: در این بخش ۳۱۳ نفر ایرانی و ۱۹۳ قصه بین‌المللی از کشورهای دیگر متقاضی حضور در جشنواره بودند که بعد از بررسی آثار ۸ قصه‌گوی ایرانی و ۶ قصه‌گوی خارجی انتخاب شدند که دو نفر از ۶ نفر، روز گذشته اعلام کردند که به دلایل شخصی نمی‌توانند حضور پیدا کنند. ۴ شرکت‌کننده خارجی ما از کشورهای ترکیه، لبنان، ژاپن و اسپانیا هستند.

زمردیان در ادامه درباره همکاری با صدا و سیما برای صحبت کردن از قصه‌گویی در طول سال اظهار داشت: ما خیلی علاقمندیم که با صداوسیما در موضوع تبلیغات و موضوعات دیگر قصه‌گویی همکاری داشته باشیم و آنها هم برای این موضوع ابراز تمایل کردند ولی این اتفاق باید در مرحله عمل اتفاق بیفتد. در نهایت امیدوارم بتوانیم با همه سازمان‌های ذی‌ربط که می‌توانند در این موضوع نقش داشته باشند، به همکاری بپردازیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رشد رضا کیانیان صدا و سیما کودکان مجید قناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر گفت: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او گفت: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی گفت: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس و با آن ارتباط برقرار می‌کند.
در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می‌گشت به مربیگری محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنر‌های نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • طرح پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند