Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@00:27:59 GMT

گیتی خامنه به تلویزیون برمی‌گردد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۱۷۳۶

گیتی خامنه به تلویزیون برمی‌گردد

گروه کودک و نوجوان شبکه دو در تابستان ۹۹ برنامه «دست کی بالا» را با اجرای گیتی خامنه روانه آنتن می‌کند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شبکه دو، مخاطبان خردسال و کودک رسانه ملی به زودی شاهد برنامه‌ای جدید از تولیدات گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیما هستند که در آن گیتی خامنه، مجری نام آشنا همراه با بازیگران و شخصیت‌های عروسکی جذاب به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیتی خامنه، معروف به گیتی خامنه‌ای (متولد ۱۳۴۳)، از سال ۱۳۵۸ تا سال ۱۳۷۰ مجری برنامه‌های کودک و نوجوانِ شبکهٔ یک تلویزیون بود. او به مدت ۱۵ سال در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به فعالیت پرداخت و سپس به خارج از ایران رفت و مقطعی در یکی از مدارس کالیفرنیای شمالی، هنر و زبان فارسی تدریس می‌کرده است.

وی در سال ۱۳۸۹ دوباره به ایران بازگشت. پس از بازگشت، در شبکهٔ تهران به اجرای برنامهٔ «بچه‌های دیروز» مشغول شد که به بیان خاطرات کودکان دههٔ ۱۳۶۰ اختصاص داشت. همچنین، در مجموعهٔ مستندِ «میراث ایران»، به‌عنوان جهانگرد، میراث تمدن و فرهنگ شمال‌غرب ایران را برای بینندگان شبکهٔ سحر روایت می‌کند. او سپس اجرای برنامهٔ «تا همیشه» در شبکهٔ دوم سیما را بر عهده گرفت.

او در فروردین ۱۳۹۵، پس از نزدیک به ۲۰ سال، دوباره به حیطهٔ مجری‌گریِ کودک بازگشت و این بار مجری میان‌برنامه‌های شبکهٔ پویا شد.

شاید بسیار بیش از نسل جدید، صدا و تصویر خامنه برای متولدین دهه شصت یادآور خاطرات شیرین دوران کودکی و نوستالژی روزهای گذشته باشد. روزهایی که نه شبکه‌ای اختصاصی برای کودک که تنها دقایقی از روز تلویزیون مختص کودکان و نوجوانان بود و چهره‌های مانند خامنه، خاطرات شیرینی را برای نسل قبل از روزهای گذشته زنده می‌کنند. روزهایی که مجریانی چون خامنه و الهه رضایی از درست و نادرست، خوبی و مهر و لطف می‌گفتند و فضایی آرام و زیبا را برای «بچه‌های توی خونه» به تصویر می‌کشیدند.

حالا قرار است که دوباره و پس از مدت‌ها غیبت، این مجری با سابقه در برنامه‌ای با عنوان دست کی بالا برای کودک و نوجوان حضور یابد.

برنامه "دست کی بالا" به تهیه کنندگی سید محسن مناجاتی و کارگردانی زهرا حق‌جو تولید شده و با توجه به مخاطب خردسال، برای این برنامه بخش‌های جذابی از جمله نمایش‌های کوتاه، موسیقی و کلیپ، مسابقه وبازی، بخش ویژه قصه گویی و … طراحی شده است.

دو شخصیت عروسکی به نام‌های"توتک و زاغک" نیز در ماجراهای جالب"دست کی بالا" حضور خواهند داشت. با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم در خانه ماندنِ کودکان، این برنامه قصد دارد اوقاتی شاد و مفرح همراه را با ذکر نکاتی مفید برای کودکان ایجاد کند.

صداپیشه‌های برنامه فرزاد شیرمحمدی و نازنین حقیری هستند. همچنین عروسک گردانی زاغک را احمد آکشته و تن پوش توتک را ناصراحمدی‌فر بر عهده دارند.

"دست کی بالا" از یکشنبه ۱۹ مرداد، هر هفته، روزهای فرد ساعت ۱۵:۰۰ از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

کد خبر 436592

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گیتی خامنه برنامه کودک کودک کودکان نوجوان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کودک و نوجوان دست کی بالا گیتی خامنه شبکه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می‌گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود. از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد.

وی افزود: هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. در سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تأیید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین‌المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و معاهده طرح کنترل جمعیت در سطح بین‌الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشور ما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی، کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلاً پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت: اما اینها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث اول تنگ دستی به عنوان مانع افزایش فرزند بود و بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزندآوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزندآوری در مقابل هم قرار گیرند و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

محزون تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همین‌طور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر، در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

کد خبر 6096442

دیگر خبرها

  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • گزارش دیدنی تلویزیون کره از جنگ ایران و اسرائیل
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • ویدیوی ادعایی درباره هک تلویزیون و پاسخ صداوسیما
  • ماجرای ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون چه بود؟
  • واکنش شبانه به ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش